Pony poets- en knuffelochtend een groot succes

De pony’s zijn heel blij met hun schoongepoetste vachten, nette manen en mooie vlechten. Blue, Binky en Harlie vonden alle aandacht erg leuk en we kijken samen terug op een gezellige en leerzame ochtend. De kinderen hebben geleerd welke soorten borstels er zijn, hoe je die gebruikt en waarvoor. Ook hebben ze geleerd om de signalen van het paard wat beter te lezen. Een halster om doen was nog best lastig; al die riempjes, ringen en gespen. Maar de pony’s waren geduldig.

Wil je ook een keer Blue, Binky of Harlie komen borstelen en wat leren over pony’s en hoe je met ze omgaat? Houd de website in de gaten voor nieuwe data of stuur een berichtje naar: noortje@ruiterburcht.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *