Corona: wat betekent dat voor de Ruiterburcht?

Er komen veel vragen over naar boven het Coronavirus en coaching of begeleiding met paarden. De Ruiterburcht volgt de berichtgevingen en adviezen van het RIVM, GGD en de Overheid hieromtrent. De experts op dit gebied die daar zitten krijgen hopelijk steeds meer kennis en andere inzichten en zullen de adviezen dan ook dagelijks aanpassen. Het gaat daarnaast ook om je eigen gezonde verstand.

Paarden kunnen het virus waarschijnlijk niet krijgen, maar over het overdragen via het paard of de spullen er om heen is nog niet zoveel bekend. Verder is het belangrijk om het virus in te dammen. Dat betekent zo weinig mogelijk contact tussen mensen. Dit betekent in het kort: Geen mensen van buitenaf op het terrein en/of bij de paarden. Dus helaas voorlopig is de Ruiterburcht gesloten.

De pony’s lopen in een omgeving waar ze zichzelf in conditie houden en genoeg eten en drinken kunnen vinden of krijgen.

De Ruiterburcht zal via deze website diverse tips en ideeën delen voor kinderen om thuis te leren en spelen. Mogelijk volgt er ook het een en ander op coachgebied, dus blijf ons volgen.

Neem de richtlijnen van de bekende instanties serieus en onderschat dit virus niet. Heel veel sterkte toegewenst voor wie er op welke manier dan ook door getroffen wordt.

PS: Mocht je er behoefte aan hebben, dan bestaat er ook nog zoiets als ‘coaching op afstand’. Via de mail stuur ik je dan tips, ideeën en opdrachten om je bezig te houden als je je verveelt of om dat wat in je hoofd steeds maar groter wordt aan te pakken.
Je kunt me mailen: Klik op Contact gegevensof een berichtje achterlaten onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *