Instructeur Natural Horsemanship

Instructeur Natural Horsemanship

Inmiddels begint alweer de 5e module van de opleiding Instructeur Natural Horsemanship. Ik volg deze opleiding bij Dressuur Natuurlijk van Astrid vd Ploeg. In totaal zijn er 12 modules.
Ik leer lesgeven in:

  • Paardengedrag
  • Loswerken
  • Grondwerk
  • Dubbele lange lijnen
  • Rijden – houding en zit
  • Rijden – oefeningen

Super interessant voor mezelf en voor (toekomstige) andere ruiters! Ik neem de lessen mee in mijn werk op Breidablick en Artemis (Rafaelstichting) en thuis bij de paardencoaching en paardenlessen. Mijn pony’s leer ik ook alle oefeningen aan en zo worden zij nog fijner om mee te werken.
Tijdens de opleiding doe ik alle oefeningen (zonder rijden) met Blue thuis. Het rijden oefen ik met de paarden van mijn werk. Daar werk ik met Teddy (Clydesdale), Wietske (Fries) en nog een aantal andere paarden.

Hier zie je mij met Blue (en Magic de kat) oefenen met de dubbele lange lijnen.

Wil je ook een keer ervaren hoe dat gaat? Houd de kalender in de gaten en geef je op om mee te doen met de workshops (volwassenen) of de ponyspelletjes (kinderen)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *