Onderwijs

Onderwijs

Leesproblemen en/of dyslexie? Meer plezier in lezen krijgen

Moeite met rekenen? De tafels? Oefenen met de fijne of grove motoriek?

Faalangst?

Spelen en leren tegelijk!

Oefeningen op (beginnend) leesgebied met behulp van een vierbenige assistent. Loopt je kind vast met het leren lezen? Soms moet een cirkel worden doorbroken of de stof gewoon op een andere manier aangeboden worden. Leren lezen doe je met je hele lijf.

Oefeningen samen met en op pony’s zijn daar bij uitstek geschikt voor!
Wij bieden hulp en begeleiding bij leesproblemen en/of (mogelijke-) dyslexie. Er is jarenlange ervaring met o.a. Taal in Blokjes, Spreekbeeld en een stappenplan om direct thuis en bij de Ruiterburcht aan de gang te gaan om het lezen te verbeteren en meer plezier te krijgen in lezen. Naast de beginnende lezers is dit ook voor kinderen uit groep 4 en hoger.

Aanmeldformulier sessie Equitherapie/onderwijshulp

Lezen gaat makkelijker bij de paarden!

Rekenhulp nodig?
Rekenen kun je oefenen met de pony’s van de Ruiterburcht! Verder kun je naast taal en lezen denken aan: rekenen, aardrijkskunde, motoriek, sociaal, emotioneel, etc. Ook begeleiding bij het maken van huiswerk is mogelijk op de Ruiterburcht.
Aanmeldformulier sessie Equitherapie en andere begeleiding!

Meer lezen over faalangst?
Een artikel over faalangst, wat het is en wat je voor je leerlingen of voor jezelf kunt doen lees je hier. Voor nu is er naast dit artikel een kaart beschikbaar met een korte opdrachten en tips waar je NU mee aan de gang kunt gaan. Klik hier om te mailen en ik mail de Faalangstkaart gratis naar je toe of klik hier voor een foto ervan.

<<<<< Terug