Wat brengt het jou?

Een rare tijd.. dat hoor je overal om je heen. Mensen proberen krampachtig alles vast te houden wat ze altijd al doen. Thuiswerken, lukt het je? Je moet wel.
Waar we een paar maanden terug nog dachten: ‘Die klimaatcrisis, daar kunnen we bijna niks aan doen..’ lijkt het nu door het gedwongen thuis zitten als vanzelf te gaan. De vervuiling wordt minder, omdat er gewoon minder auto’s rijden en vliegtuigen vliegen. Misschien moeten we dat gewoon voortzetten als deze crisis weer voorbij is? Want voorbij gaat het zeker, sneller dan je denkt.

Zie deze tijd als een kans. Ga wandelen, fietsen of tuinieren. Of begin aan dat ene dat je steeds al wilde, maar geen tijd voor leek te hebben! Zie je gezin eens echt en doe dat spelletje met je kind; leg je laptop gewoon even aan de kant! Er is tijd genoeg. Tijd te over, nu je het niet verdoet met te lang vergaderen of over koetjes of kalfjes praten bij het koffiezetapparaat.

Deze nare, maar toch ook heel bijzondere tijd komt nooit meer terug (hoop ik, vanuit virus-oogpunt bezien).
Als er ergens (letterlijk) een deur dicht gaat, dan zou er altijd ergens anders eentje open gaan. Welke deur gaat er voor jou open? Wat brengt het jou en neem je mee als de omstandigheden weer ‘normaal’ worden?

Ik wens je veel wijsheid en gezondheid de komende tijd! Verder hoop ik dat je niet (te erg) ziek wordt! Sterkte aan iedereen die op wat voor manier dan ook last heeft van dit virus.

PS: Mocht je er behoefte aan hebben, dan bestaat er ook nog zoiets als ‘coaching op afstand’. Via de mail stuur ik je dan tips, ideeën en opdrachten om je bezig te houden als je je verveelt of om dat wat in je hoofd steeds maar groter wordt aan te pakken.
Je kunt me mailen: Klik op Contact gegevens of een berichtje achterlaten onder dit bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *