Harlie met Pensioen

Harlie met Pensioen

Harlie is ondertussen al 21 jaar oud! Hij mag daarom van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Wil je lezen wat hij allemaal heeft gedaan in zijn leven, lees dan verder op www.harlie.nl Hij heeft heel wat kilometers gemaakt! Zonder Harlie was de Ruiterburcht nooit ontstaan, dus hij verdient een plekje op deze website.

Zaterdag 29 mei 2021 zijn we gaan wandelen met Harlie. Wandelen ja, want het is vlakbij! 7,5 km bleek het te zijn. De buurvrouw en onze kinderen liepen gezellig mee.

Hier kun je een filmpje zien van de aankomst op de Koggehoeven: https://www.instagram.com/p/CPdJoP9Daye/?utm_source=ig_web_copy_link Hij mag een paar weken met 4 andere nieuwe paarden wennen en daarna mag deze groep bij de grote groep. En dat zijn er veel: er staan wel zo’n 50 paarden op de Koggehoeven. Meer lezen: http://www.koggehoeven.nl Dan zie je waarom we hebben gekozen voor deze prachtige plek, naast dat het vlakbij is.

De kosten van een paard zijn hoog. Wij willen onze pony’s niet afschrijven als ze niet meer kunnen of willen werken. Wil je daarom bijdragen aan de oude dag van de pony’s van de Ruiterburcht? Dat kan! De opbrengst van de Ponyspelletjes gaat hier namelijk heen. Ook is het mogelijk om te doneren, daarover later meer. Op deze manier kunnen de pony’s van de Ruiterburcht een fijne oude dag krijgen, op de Ruiterburcht of op de Koggehoeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *