Activiteiten Ruiterburcht

Activiteiten Ruiterburcht

Wat zouden we graag weer de deuren compleet open gooien…net zoals de stal van onze pony’s waarvan de deur altijd open staat. Sterker nog: er zit niet eens een deur in!
Helaas houdt Covid-19 ons nog in zijn greep. Er zijn wel ontwikkelingen; zo zijn er diverse vaccins ontwikkeld. Ik ben in januari als één van de eerste gevaccineerd i.v.m. mijn werk op de zorgboerderij. Dat geeft wel een dubbel gevoel; aan de ene kant een gevoel van meer vrijheid, maar aan de andere kant houd ik me gewoon nog aan alle maatregelen.
De Ruiterburcht kan voorzichtig zijn deuren openen. Dit willen we doen voor 1:1 sessies, coaching of lessen.
Kinderen of volwassenen in groepjes samen laten komen vinden we nog een te groot risico. De activiteiten zijn in de buitenlucht of in de grote schuilstal zonder deuren (dus ook buiten). Neem dus een warme jas mee als je naar de Ruiterburcht komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *