Wandelen en buiten zijn

Wandelen en buiten zijn

Buiten zijn.. de wind om je hoofd… piekerende gedachten verdwijnen even naar de achtergrond. Iedereen zou op zijn tijd wat tijd moeten kunnen doorbrengen in het groen. Het liefst wandelend door het bos of de groene polder, langs de zee over het strand. De natuur werkt ontspannend. Groen om je heen alleen al zorgt voor ontspanning. Als je in een stad woont en je hebt een klein tuintje, dan nog kun je je omringen met groen. Zet potten met prachtige struikjes en planten neer en ga er lekker zitten lezen. Of maak een mini moestuin! Op internet is veel informatie over te vinden als je er naar zoekt.

Of je boekt een wandeluurtje bij de Ruiterburcht!

Het rustige, zich steeds herhalende geluid van de hoeven op de weg of het gras is een heel rustgevende ervaring. Het zorgt ervoor dat je in het ‘nu’ blijft. Je zorgen en overpeinzingen verdwijnen een uurtje naar de achtergrond. Heerlijk ontspannen en opgefrist ga je weer naar huis en het fijne is dat dit nog een hele tijd doorwerkt als je weer thuis bent.
De pony’s vinden het heerlijk om te lopen. Dat doen ze de hele dag in ons paardenparadijsje. Even een andere omgeving verzet de zinnen.

Klik hier om een wandeling met een pony te boeken!
Je kunt ervoor kiezen om onderweg mindful in stilte te wandelen of meer te horen over de omgang en de verzorging van de pony’s. Ervaring is niet nodig, want deze wandelingen zijn altijd onder begeleiding. De kosten zijn 17,50 per uur (per persoon).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *