Buiten & natuur

Buiten & natuur

Buiten zijn: ik vind het heerlijk!
Ook als het regent, waait en stormt. Oké, soms moet ik mezelf even een schop onder mijn kont geven om echt naar buiten te gaan, maar als ik eenmaal die stap heb gezet wil ik eigenlijk niet meer naar binnen.
Iedereen zou op zijn tijd wat tijd moeten doorbrengen in het groen. Het liefst wandelend door het bos of de groene polder, langs de zee over het strand. De natuur werkt ontspannend. Groen om je heen alleen al doet dat met je. Als je in een stad woont en je hebt een klein tuintje, dan nog kun je je omringen met groen. Zet potten met prachtige struikjes en planten neer en ga er lekker zitten lezen. Of maak een mini moestuin! Op internet is daar heel veel informatie over te vinden.

Meer lezen over wandelen en waarom het zo goed voor je is? Klik HIER.
Meer informatie over de mogelijkheden rondom buiten zijn en groen (en eventueel pony’s) lees je hier: Ruiterburcht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *